MISOSHIRU – to tradycyjnie fermentowana sojowa pasta używana codziennie w kuchni Japońskiej. Zupy te są bogate w przeciwutleniacze i zdrowe dawki witaminy E oraz receptą na odstresowanie, są nisko kaloryczne i rozgrzewające.
MISOSHIRU z tofu 350 ml | 16 zł | |
MISOSHIRU z tofu i grzybem shitake 350 ml | 18 zł | |
MISOSHIRU z tofu, grzybem shitake i łososiem 350 ml | 20 zł |
KOKOSOWA – jest to pikantna zupa, gotowana na bulionie i mleczku kokosowym z mnóstwem aromatycznych dodatków. Lekko słodka, ostra, ze wspaniałym cytrusowym aromatem.
KOKOSOWA z krewetkami i makaronem 350 ml | 25 zł |
TOM YUM -jest to ostra zupa przygotowana na bazie bulionu i chilli z owocami morza: kalmary, ostrygi, krewetki.
TOM YUM z owocami morza 500 ml | 39 zł | |
TOM YUM z owocami morza i makaronem 500 ml | 42 zł |