SASHIMI – japońska potrawa, a właściwie sposób serwowania surowych ryb i owoców morza, krojonych, najczęściej w kostkę lub płatki. Klasycznymi dodatkami i przyprawami do sashimi są wasabi, sos sojowy i warzywa. Sashimi jest przygotowywane ze świeżych ryb (często świeżo zabitych), na miejscu, na oczach klienta.
SALMON set – 4 kawałki | 34 zł | |
TUNA set – 4 kawałki | 36 zł | |
SASHIMI SMALL – sashimi z trzech rodzajów ryb: łosoś, tuńczyk, ryba maślana po 3 kawałki | 49 zł | |
SASHIMI MEDIUM – sashimi z czterech rodzajów ryb: łosoś, tuńczyk, ryba maślana oraz krewetek – po 3 szt | 59 zł | |
SASHIMI LARGE – sashimi z pięciu rodzajów ryb: łosoś, tuńczyk, ryba maślana, węgorza i krewetek – po 3 szt | 69 zł | |
HIRASHI SMALL – hirashi z warzywami i ryżem oraz z dwóch rodzajów ryb: łosoś i tuńczyk po 3 kawałki | 58 zł | |
HIRASHI MEDIUM – hirashi z warzywami i ryżem i z trzech rodzajów ryb: łosoś, tuńczyk i ryba maślana po 3 kawałki | 65 zł |